• Voor 17:00u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 29,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Driewieler met duwstang

Een driewieler met duwstang heeft meerdere functies. Deze modellen zorgen er voor dat u in het begin de volledige controle over de driewieler kunt behouden. U kunt de driewieler duwen, corrigeren en afremmen. Kinderen kunnen zo stap voor stap bekend worden met hun driewieler met duwstang. In het begin is het erg lastig voor een kidje om te sturen en trappen tegelijk. Ze moeten dit echt oefenen. Echter verloopt dit proces redelijk snel, mede omdat kindjes erg leergierig zijn. De driewieler met duwstang heeft vaak vele mogelijkheden, zoals een vijloopautomaat en een stuurbegrenzing.

Onze services

  • Voor 17:00u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 29,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Groot aanbod

Een driewieler met duwstang biedt het ultieme gemak voor zowel ouders als kinderen. Dankzij de duwstang kunnen kinderen lekker trappen en als ze moe worden, kan papa of mama ondersteunen door de driewieler voor te duwen. Ook maakt de duwstang het mogelijk om de driewieler bij te sturen. U tilt de driewieler zachtjes op door druk uit te oefenen op de duwstang en op het zelfde moment kunt u deze licht naar links of rechts sturen. Handig als u kindje nog te jong is om zelf te sturen. Mede door deze voordelen is een driewieler met duwstang enorm populair.   

Omdat een driewieler met duwstang zo populair is, hebben wij een ruim aanbod met de allerleukste exemplaren. Bekende maar ook minder bekende merken hebben wij in ons assortiment opgenomen. Bij ons vindt u merken zoals Puky, Kettler, Smoby, Hudora en Radio Flyer. Met een aanbod van in totaal meer dan 50 verschillende modellen is er altijd wel een passend model te vinden.  Sommige driewielers beschikken over een meesturen duwstang. Met behulp van deze duwstang kun u echt sturen. U bent daardoor vrij om zelf de richting van de driewieler te bepalen. Een driewieler met meesturen duwstang biedt u nog meer comfort en gemak ten opzicht van een reguliere driewieler met duwstang. Onder ander Smoby en Radio Flyer bieden modellen aan die beschikken over de meesturende duwstang. Voor ouders met jonge kinderen biedt een driewieler met duwstang een uitkomt. In combinatie met een voetensteun en veiligheidsriem kan een driewieler met duwstang al gebruikt worden voor kinderen vanaf 1 jaar. De meeste modellen bieden de mogelijkheid om een stuurbegrenzer in te stellen (zodat de driewieler recht vooruit stuurt) en een vrijloopautomaat (zodat de trappers stil te zetten zijn). Hierdoor kunt u en uw kindje optimaal genieten van een driewieler met duwstang. Is uw kindje al iets ouder? Ook dan biedt een driewieler met duwstang uitkomst. Kinderen vanaf 2 jaar kunnen doorgaans al zelf trappen en voorzichtig sturen. Toch is het bijsturen als ouders zijnde soms noodzakelijk. Ook is het fijn de driewieler voort te kunnen duwen zodra uw kindje moe wordt. Is uw kindje toe aan het zelf rond rijden op een driewieler? Op dat moment kunt u de duwstang eenvoudig en snel los koppelen van de driewieler. Het voordeel van een driewieler met duwstang is hierdoor dat de driewieler mee kan groeien met uw kindje en hierdoor extra lang te gebruiken is. Bekijk ons complete aanbod met driewieler modellen en kies het model dat het beste aansluit bij uw wensen. Heeft u een keuze kunnen maken? Bestel uw favoriete driewieler met duwstang dan snel en gemakkelijk online.

© 2024 Driewieler.be is onderdeel van XLShop